Vásároljon 21 000 Ft forintért az INGYENES szállításhoz
0 0 Ft

Eddig nem tett semmit a kosarába.

Hé-Pá 9-17

A futár éppen kiszállította Önnek csomagot, és megvan elégedve azzal, milyen finom és szép az új ágyneműhuzat? De hogyan lehet vigyázni rá, hogy a lehető leghosszabb ideig tartson?

Az első szabály. Szortírozza szét! A fehér ruhaneműt külön mossa. Ha sikerül kitölteni a mosógépet mindig csak egy színű, vagy legalábbis hasonló (például a kék és a zöld ruhával együtt), akkor nyert. Minél több hasonló színű ruha van, annál jobb.

Sok mosópor van a piacon, néhány vállalat a környezetre is gondol, így organikus mosóporokat is beszerezhet. Ezenkívül a fehér ágyneműkhüz jó hogy ha külön vásárolja meg a mosószert, és csak könnyű mosás esetén használja. A fekete ruhára folyékony gélek beválltak. Próbálkozhat a szappan dióval is.

Az általunk forgalmazott ágyneműk nagy részét 60 Celsius fokon moshatja. Ezek közé tartozik például a klasszikus pamut, a krepp, szatén és flanel is. Pamut, 3D ágynemű, mikro flannel, pamut szatént is 40 fokosan ajánljuk mosni. És mi a helyzet a bambuszral? Azt 40 Celsius fokon mossan.

Az utolsó tanács, fordítsa ki mosásnál! És élvezze a mosott ágynemű illatát, ami olyan mintha mindig új lenne.