Írjon nekünk

Hozzájárulás az e-mail cím feldolgozásához

Hozzájárulás a személyes adatok hírlevél -feliratkozás céljából történő adatok feldolgozásához

Megadom az Express store s.r.o. társaságnak, Cégjegyzékszám: 07795637, székhelye: Bořivojova 878/35, Praha 3 - Žižkov, 130 00, azonosító száma: 07795637, bejegyezve a Prágai Városi Bíróság által vezetett kereskedelmi nyilvántartásba, C szakasz, 307742. rész, amely az www.Bedario.hu online áruház adminisztrátora, hozzájárulásomat a személyes adataim kezeléséhez, amelyeket önként megadtam az Bedario.hu [e -mail cím] erejéig, a továbbiakban ("Személyes adatok"), a személyes adatok védelmére vonatkozó általánosan kötelező érvényű jogi előírásoknak megfelelően.

Kifejezetten egyetértek azzal, hogy az Express store s.r.o a következő célokra dolgozza fel a személyes adatokat:

 

1. Hírlevél -előfizetés - ajánlatok, hírekre és kedvezményekre vonatkozó információk küldése

Hozzájárulok a személyes adatok feldolgozásához az Express store s.r.o részére a fent említett célokra és a fenti mértékben a hozzájárulás visszavonásáig. Tudomásul veszem, hogy az Express store s.r.o cég jogosult személyes adatokat tárolni az így meghatározott feldolgozási időn túl, ha a vonatkozó jogszabályok ezt előírják.

Megerősítem, hogy tudomásul veszem, hogy jogosult vagyok hozzáférést kérni a személyes adatokhoz, a személyes adatok helyesbítését vagy törlését, valamint a személyes adatok feldolgozásának korlátozását kérni, és jogom van kifogásolni a Személyes adatok kezelését és a a Személyes adatok átruházhatóságát.

Tudatában vagyok annak, hogy a fenti jogokat írásban gyakorolhatom az Express store s.r.o. címén, székhelye: Bořivojova 878/35, Praha 3 - Žižkov, 130 00, vagy az info@bedario.hu e-mail címen, és hogy jogom van panaszt is benyújtani a Személyes Adatvédelmi Hivatalhoz vagy más illetékes felügyeleti hatósághoz a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatban.

Tudomásul veszem, hogy az adminisztrátor nem jelölt ki megbízottat az Express store s.r.o -val való kommunikációra a személyes adatok feldolgozása tekintetében.

Tudomásul veszem, hogy ezt a hozzájárulást bármikor írásban, elektronikus kommunikációs eszközön vagy telefonon visszavonhatom, és az Express store s.r.o tiszteletben tartja a Személyes adatok feldolgozásához adott hozzájárulás visszavonását.

Megerősítem, hogy a beleegyező jelölőnégyzet bejelölésével szabad, konkrét, tájékozott és egyértelmű beleegyezésemet fejezem ki személyes adataim kezelésével.