Írjon nekünk

Milyen színek valóak a hálószobába?

Az élet gyors tempója miatt néha sokszor megvonjuk magunktól a jó pihenést. A kemény munka hosszú napja után a testet újra kell regenerálni, feltölteni a további munka érdekében. A hálószobának, minden este egy béke oázisának kell lennie, ahol nyugodt alvást élvezhet, és reggel jól érezheti magát.

A nyugtató légkört egy megfelelően kiválasztott színkombináció erősítheti. Általában olyan természetes anyagok kombinációja ajánlott, mint a zöld, lila vagy kék színek. Ezek a színek segítenek kikapcsolódni, nyugtatni az idegeket és harmóniát hozni. Emellett fokozzák a koncentrációt. Ha meditációra, idegességre vagy belső nyugtalanságra van szüksége, próbálja meg körülölelni a természeti jelképeivel és mintáival. Ellenkezőleg, a piros vagy fekete színeket el kell kerülni.

A Bedario.hu-nál széles választékot ajánlunk az ágyneműkben, amelyek hozzájárulnak a kívánt egyensúly érzéséhez. Ajánlunk egy gyönyörű 100% pamut ágyneműt, melynek famintázata van. A fehér falakat esetében, kék színű francia kreppszerű ágynemt, és a színes hálószoba falak esetében ideális egy kelllemes anyagú flanel ágynemű egészíti ki.